V novém díle Výměny se diváci seznámí jako vždy se dvěma rodinami, ovšem tentokrát bude jedna z nich značně početnější. Jana (32) s Petrem (41) z Bělé pod Bezdězem, kteří vychovávají děti Kristýnu (3) a Davida (9), se přihlásili, aby otestovali svou lásku. Chtěli si vyzkoušet, zda dokážou být bez sebe, protože obvykle bez sebe nedají ani ránu.

Zato druhá rodina z Nymburka se pomalu nevejde ani do místnosti. Tu totiž tvoří nejen Naďa (38) s partnerem Martinem (42) a dvojčata Maxmilián a Alex (16 měsíců), ale také Kristýna (17), Andrea (11), Karolína (16), Jirka (19), Vašek (18), Adam (20) a Josef (40) a Růža (37). Naďa totiž u sebe nechává bydlet i kamarády bez domova a také bývalého manžela s novou přítelkyní!

Když do této domácnosti přijde náhradní maminka Jana, nestačí se divit. Nevěřícně se dívá i její partner, když mu Naďa vypočítává všechny obyvatele domu. „To mi přijde hodně nestandardní,“ podivuje se Petr. Ovšem Naďa má zřejmě své důvody. „Já jsem na ulici byla tři měsíce, takže vím, co to je," přiznala, proč u sebe ubytovala i kamaráda, kterého přitom zná sotva tři měsíce.

Jak si s početnou domácností poradí Jana? Sledujte v premiérovém díle Výměny manželek již ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Domácnost ve Výměně manželek čítá dvanáct lidí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Domácnost čítá dvanáct lidí! TV Nova

 

Fotogalerie
17 fotografií