V těchto dnech probíhají v Londýně horlivé přípravy ohledně blížícího se porodu vévodkyně Kate. Před místní nemocnicí St Mary’s Hospital se tak pustili dělníci do práce a před křídlo Lindo Wing nastavěli několik zátaras a posléze i žlutých dopravních kuželů.

Náhlou změnu pak vysvětlovala žlutá tabulka s nápisem „Parkování pozastaveno“. Dočasný zákaz začal platit 9. dubna a potrvá až do 30. dubna. Důvod sice na ceduli vysvětlen není, ovšem porodnice tímto způsobem zajistila, aby nikdo neblokoval vchod. Důvodem je plánovaný porod choti prince Williama (35), která má termín 23. dubna. 

Ovšem termín zákazu parkování je o týden delší záměrně. Jistota je jistota a jak princi Georgeovi (dnes 4) v roce 2013, tak princezničce Charlotte (dnes 2) o dva roky později se z maminčina bříška dlouho nechtělo a Kate tak přenášela, což by se mohlo opakovat i tentokrát.

Až slavná chvíle nastane a vévodkyně z Cambridge do nemocnice přijede, královská rodina to oznámí na Twitteru. Další příspěvek pak zveřejní po narození miminka a informuje i o pohlaví a mírách královského potomka.

Ovšem teprve poté, co radostnou zprávu oznámí Kate a William svým rodinám a zejména královně Alžbětě II. (91). Následně bude dle tradice před Buckinghamským palácem vyvěšeno zvláštní oznámení o novém členu královské rodiny.

VIDEO: Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

 

Fotogalerie
47 fotografií