Jiří Pomeje na tom není dobře. Herec a dabér bojoval s rakovinou, chemoterapie nezabraly, rakovina se vrátila, držel dietu a nakonec mu lékaři v lednu museli zavést takzvaného slavíka. Celou dobu se Jirka psychicky držel, teď ale přišel zvrat, rozpadlo se mu manželství a herec chce umřít.

Dokonce se domnívá, že se za něho jeho dcera Anička kvůli jeho nemoci a nynějšímu hlasu stydí.  „Jirka se bojí, že se za něj bude Anička stydět,“ sdělila jeho manželka Andrea webu Expres.cz. 

„Já se za to strašně stydím a chápu, že se mnou nechce někdo být,“ komentuje Pomeje. A tak se zřejmě rozhodl, že se bude upíjet k smrti. „Já vám chci říct jednu věc. Nechte mě umřít. Nechte mě v klidu umřít, já už nic nechci,“ sděluje dabér, který vyhrožoval, že svůj život ukončí stejně jako Karel Svoboda (†68), který se zastřelil.

VIDEO: Jiří Pomeje o tom, že chce umřít...

 

I přesto, že se Jiří domnívá, že se za něho bude jeho rodina, manželka a dcera stydět, opak je pravdou. „Malá je skvělá a za tátu se rozhodně nestydí. Naopak, a moc jí chybí,“ dodává Andrea. Třeba právě tato věta vzbudí v herci naději a dodá mu sílu k uzdravení. 

Fotogalerie
21 fotografií