„Ivetu nám zpět nikdo nevrátí. Samozřejmě, že vždycky na její narozeniny na ni myslím a zapálím svíčku. Dřív jsme je slavily dohromady…,“ posteskla si deníku Aha! paní Svatava. Pro tu měl být tento víkend opravdu radostný. V pátek slavila narozeniny, ovšem místo veselé oslavy vzpomínala na svou zesnulou dceru, která si 29. dubna 2014 vzala život skokem pod vlak. „Já mám narozeniny v pátek, o dva dny dřív než Iveta, a tento rok to navíc v sobotu bylo deset let, co zemřel manžel,“ uvedla.

Ivetin otec zemřel tragicky. Opil se ve svém domku a spadl ze schodů. V tratolišti krve ho pod schody našla ležet Iveta. V nemocnici bojoval o život ještě další tři dny, ovšem lékařům se nepodařilo zastavit krvácení do mozku. „Iveta je nyní rozrušená a potřebuje hlavně klid. Zasáhla ji silná citová rána, ze které se potřebuje vzpamatovat. Oslavu narozenin zrušila, ale turné, které plánuje, pojede na počest otce. Ten jí totiž vždycky dával sílu jít dál,“ řekl deníku Aha! tehdejší Ivetin manžel Jiří Pomeje (53).

„Vzpomínky na Ivetku zůstanou,“ řekla její matka, která tak místo svíček na dortu zapálila dvě svíčky – jednu za svou dceru a druhou za manžela. Svatava má ještě jednu dceru Ivanu (52) a syna Lumíra (54). Ovšem Ivana žije s rodinou ve Švýcarsku.

VIDEO: Macura ve VIP Prostřeno: Promluvil o Ivetě Bartošové!

Video
Video se připravuje ...

Macura ve VIP Prostřeno: Promluvil o Ivetě Bartošové! FTV Prima

Fotogalerie
29 fotografií