Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jeffreyho proměna šokovala internet: Ze zavalitého "zvířete" je teď princ jak z pohádky

Autor: jh - 
8. dubna 2018
16:34

Každý z nás může svůj život převrátit na ruby. Zářným příkladem je 26letý Američan Jeffrey Kendall. Díky pravidelnému cvičení a vyváženému jídelníčku zhubnul 30 kilo a stal se modelem.

 Mladík z Connecticutu to zkrátka v životě neměl lehké. Poté co jeho matka utrpěla vážné zranění mozku, se Jeffrey potácel v depresích a nízkém sebevědomí. Nepomáhal ani fakt, že byl pořádně „oplácaný“ a neměl zaměstnání. Z beznaděje ho vyvedl přítel, který ho přesvědčil chodit s ním do posilovny. Začal dělat kliky, hlídal si jídelníček a po večerech dělal jógu. Následovala dramatická změna, ze které nežasne jen on, ale lidé po celém světě.

Mladý model, herec a zpěvák se proslavil především díky Instagramu. Jeho fanoušci rádi vtipkují, že je vizuálně velmi podobný princovi Adamovi z animované pohádky Kráska a zvíře. Jeffrey jejich komentáře vyslyšel a zveřejnil fotku, ve které se za kresleného hrdinu převlékl. S princem, který byl dlouho uvězněn v těle ošklivého zvířete, dokud jej láska neosvobodila, díky své životní historii sdílí i více než jen podobu.

Ztratil jsem spoustu kil, spoustu smutku a trochu vousů. Začal jsem cítit zcela novou radost ze života. Nezapomeňte milovat sami sebe,“ sdělil světu na Redditu.

 

Video: Zhubla 90 kilogramů a je konečně šťastná.

Video  Zhubla 90 kilogramů a je konečně šťastná  - instagram.com_simone_anderson/BPŽ
Video se připravuje ...

draco17 ( 9. dubna 2018 17:15 )

prej princ....typickej BUZERANT..ten se může líbit tak Moravcovi nebo Pospíšilovi

xoxo ( 9. dubna 2018 11:52 )

To snad nemyslíte vážně. "Tohle" má být sexy chlap? Rezolutně NE ! Tohle se může líbit leda pánům, vyhledávajícím mužská pozadí, anebo prosému děvčeti odkudsi z Horní-Dolní

sores ( 9. dubna 2018 10:39 )

Ano, tloušťka je bohužel na pohled odpornááááá. Pokud není z léků, nemoci tak jsou to nenažraný lidi co se nedokáží ovládnout a hází do sebe vše možné. Prázdný pytel také nestojí, musí se nacpat a tak je to i s člověkem!

andy83 ( 8. dubna 2018 19:39 )

jako kdyby utekl z divočiny, a když ho ,,zkulturnili´´ tak jako buzik

y1xcvbnm ( 8. dubna 2018 17:06 )

Bože ten je br.............., teplucha byl už jako tlouštík a nebo až teď ?

Zobrazit celou diskusi