Vše začalo tím, že si dva muži přáli potěšit své slavné tatínky. Potomek herce Oldy Hlaváčka (84) Ivo a syn Mariána Labudy Marián alias Majo (44) proto oprášili pořad Vtipnější vyhrává, který se vysílal v 70. letech a 80. letech.

„Jednou při pivku jsme spolu mluvili, že bychom mohli vymyslet něco pro naše otce. Když člověk nepracuje, začíná sám sebe opouštět, což jsme nechtěli dovolit,“ prozradil již dříve pro Nový Čas Ivo Hlaváček.

Jenže návratu retro show do éteru zřejmě osud nepřeje. Z původně zamýšlené sestavy otců a synů už vypadli hned dva aktéři. Herecká legenda a představitel pana Pávka ve filmu Vesničko má, středisková Marián Labuda totiž v lednu zemřel. Před jeho domem mu náhle selhalo srdce a kolemjdoucí i přivolaní záchranáři ještě dlouho marně bojovali o jeho život.

Teď ale z projektu vycouval i jeho syn. „Majkovi Labudovi přišly do cesty pracovní povinnosti,“ vysvětloval Olda Hlaváček, který je majitelem licence. Ovšem pravda je asi trochu jinde. Pro Mariána se totiž jedná o velmi bolestnou záležitost. „Promiňte, ale smrtí mého otce, bohužel, celý projekt padl, a tak o této aktivitě nevím absolutně nic,“ uvedl pro Nový Čas Labuda mladší, který dal od všeho ruce pryč.

Jenže příprava show, která by se měla konat koncem dubna, stále pokračuje. Za oba Labudy už mají tvůrci dokonce náhradníky. Místo zesnulého herce se objeví zpěvák Dušan Grúň (75) a jeho syna nahradí zase komik Jozef Pročko (53).

VIDEO: Celý záznam pohřbu Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka! TV JOJ

 

Fotogalerie
30 fotografií