Stropnický a Krejčík už zřejmě nejsou jen milenci, ale oficiální partneři. Občas na sociálních sítích zveřejní nějaký společný snímek a během prezidentských voleb letos v lednu se dokonce natočili, jak míří k volbám.

Teď spolu vyrazili také do společnosti. Dana, který si zahrál například v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 či V.I.P. vraždy, už tak dokonce zná i nejbližší Matějova rodina. Pár gayů přišel totiž do divadla Broadway na premiéru divadelní hry Na dotek.

Roli striptérky a tanečnice u tyče v ní ztvárňuje Stropnického sestra Anna Stropnická (28), a tak ji brácha přišel podpořit. Stejně tak další z řady sourozenců, sestra Františka. Nechyběl přitom ani jejich otec, herec a politik Martin Stropnický (61), který očividně synův vztah respektuje. S ním i Krejčíkem se během večera bavil.

Oficiálně představeni byli asi už dříve. Ovšem ještě loni v říjnu tomu tak nebylo. „Jsme spolu zhruba dva měsíce, ještě jsem ho nepředstavil ani doma… Zatím spolu ani nebydlíme,“ prozradil tehdy v rozhovoru pro Blesk Matěj, který si kdysi zahrál hlavní roli ve filmu Máj a dnes stojí v čele Strany zelených. O jeho homosexualitě už prý ale rodina věděla dlouho. „Zhruba od mých dvaceti," vysvětlil.

VIDEO: Martin Stropnický s Veronikou Žilkovou se po volbách radovali. Jak ministr promluvil o synu Matějovi? 

 

Fotogalerie
20 fotografií