Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další otřesný případ týrání: Muž z Karvinska podle policie ukopal štěně huskyho

Sibiřský husky (ilustrační foto)
Sibiřský husky (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, lm - 
6. dubna 2018
20:36

Další otřesný případ týrání zvířat řeší karvinská policie. Devětatřicetiletý muž tu měl podle vyšetřovatelů ukopat malé štěně huskyho, které patřilo jeho přítelkyni. Hrozí mu až tři roky vězení.

Devětatřicetiletého muže z okolí Českého Těšína na Karvinsku obvinila policie z týrání zvířat. Před časem podle kriminalistů ubil několikaměsíční štěně plemene sibiřský husky.

Policisté informaci o utýraném štěněti získali před několika týdny. Během vyšetřování se jim podařilo vypátrat majitele i uhynulé zvíře. Tělo nechali prozkoumat soudními znalci, kteří dospěli k závěru, že smrt zvířete způsobilo násilí.

"Po analýzách a vyhodnocení znaleckého posudku mohl policejní komisař zahájit trestní stíhání devětatřicetiletého muže. Obvinil jej z týrání zvířat," řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Dodala, že muž psa silně kopal do břicha. "Štěněti způsobil zranění, které způsobilo smrt během několika desítek minut až několika hodin," uvedla Viačková.

tobinek ( 7. dubna 2018 08:31 )

Kolik těch psů a jiných zvířat musí ještě zemřít a být týraných aby naše soudy už konečně začala ty zrůdy zavírat

magda Novk ( 7. dubna 2018 00:51 )

 Já bych ho ubodala,zmtda zasra..ho

jasnovidec01 ( 6. dubna 2018 21:25 )

Pisálci od novin,jděte do haj.z.lu !!!stejně to naše zákony neřeší akurát nám čtenářům ničíte těmito články nervy.a nejvíce nám pejskařům dementi.

gogo56 ( 6. dubna 2018 21:22 )

jenom 3 roky ,pokud nebudou tresty exemplární 8let a podobně tak to ty zmetky neodradí !!!pes je nej . přítel člověka , já když jsem prodával štěnata NO první jsem se zajímal kde psík jde do jakého prostředí , cikánovi jsem ho neprodal , ani na pastvu v zimně k ovcím , jednou mi přijeli ukázat štěně pes když vylezl z tranzitu tak se auto o pět čísel zvedlo , pes NO mohl vážit tak 80kg !!!! hora masa ! žral jenom hovězí ořezy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání