Dan Hůlka měl za sebou velmi náročné období. Jeho manželka Bára porodila jeho první dceru Rozálku a zpěvák se jim chtěl naplno věnovat. I proto se rozhodl odejít už z rozzkoušeného muzikálu Muž se železnou maskou, ve kterém měl hrát jednoho z Tří mušketýrů Aramise. Jeho roli nakonec převzali Josef Vojtek, Petr Kolář a Marián Vojtko.

Jenže teď se Hůlka vrací. „Zdravím vás z Mexika od Karibského moře, kde nabírám síly a připravuji se na roli mušketýra Aramise v muzikálu Muž se železnou maskou, poprvé mě jako Aramise uvidíte v Divadle Broadway již 14. dubna,“ oznámil na sociální síti.

I když tenkrát svým rozhodnutím velmi zklamal autora písní Michala Davida a také producenta Oldu Lichtenberga, nakonec se dohodli, že muzikál neopouští, jen svůj nástup posouvá.

Komplikace Hůlka způsobil i v muzikálu Robinson, kde se velmi ostře pohádal s režisérem Jiřím Adamcem. Ten pak jako následek jejich sporu dostal vyhazov. Nakonec se ale na muzikálu nepodílí ani jeden, Robinson producentky Emy Krahulíkové skončil dřív, než vůbec začal. Divadlo producentku vyhodilo na hodinu kvůli čtyřmilionovému dluhu za pronájem prostor.

VIDEO: Režisér Adamec o válce s Hůlkou: Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu! Koho?

Video
Video se připravuje ...

Režisér Adamec o válce s Hůlkou: Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu! Koho? Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
22 fotografií