Manželé spolu 35 let žili ve vile v lukrativní oblasti na Praze 10, jejíž cena podle momentální situace na trhu činí zhruba 50 milionů korun. Společně pak mají Slováček s Patrasovou také zrekonstruovanou chalupu s bazénem v Českém ráji, která má hodnotu nejméně 6 milionů. Do třetice jim pak říká pane zavedená umělecká agentura, která je na trhu přes dvacet let a její cena je odhadem 10 milionů.

Tento majetek by se v případě rozvodu musel dělit rovným dílem. „Když si manželé pořídili dům a chalupu za trvání manželství a ze společných peněz, dělí se vše na polovinu,“ potvrdil renomovaný pražský advokát JUDr. Jan Černý. Polovina ze 66 milionů činí 33, ale pokud Dáda či Felix nemají tuto sumu na soukromém účtu, nebudou moci expartnera vyplatit. Patrasová je pak na tom z manželů o něco lépe, jelikož po rodičích zdědila osminu domu u Karlova náměstí. Ten patří jen jí a její manžel na nemovitost nemá žádné právo.

„Pokud se rozvádějící pár neshodne na řešení, jak s majetkem po rozvodu naloží, může soud nařídit i odprodej,“ vysvětloval právník s tím, že nucený prodej ovšem nemusí respektovat nejvyšší tržní cenu, takže by na tom dvojice mohla i prodělat. Na tyto skutečnosti už byl prý ale Slováček upozorněn.

Podle důvěryhodného zdroje z jeho okolí se už tajně radil s právníkem, který ho upozornil, že by rozvod pro něj mohl mít velmi neblahé ekonomické následky. Muzika ho sice stále dobře živí, ovšem ani pro špičkového hudebníka není snadné v pětasedmdesáti znovu začínat. Otázka je, zda do toho Felix půjde a všechno tak obětuje svému vztahu s Lucií Gelemovou (35). Doma zatím dělá, jako by se nic nedělo. „Hraje to na obě strany! Zřejmě říká něco jiného mně a něco jiného paní Gelemové,“ míní naštvaně jeho zákonitá manželka.

VIDEO:  O 40 let mladší Lucie Felixovi něžně olizovala a hladila plešku!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
40 fotografií