Šťastná dvojice se společně ukázala poprvé od chvíle, kdy herečka a blogerka oznámila těhotenství. Dorazili na předávání cen Magnesia Litera. Tu si sice před třemi lety Marie odnesla za svůj blog Kafe a Cigárko, tentokrát však jedno z ocenění pouze předávala.

V hledišti se usadila vedle svého partnera Zelinky, s nímž se poznala v taneční soutěži StarDance. Povídali si spolu, smáli se a působili jako dvě hrdličky. Zrzka tanečnímu mistru upravovala do klopy kapesníček, který ladil s jejími světle modrými šaty. Ty byly v oblasti bříška dost volné, a tak ani nebylo poznat, že je Maruška těhotná.

Ta už je přitom minimálně v pátém měsíci a už se na potomka moc těší. Dokonce se na něj už začíná připravovat. Dárkem dostala trénovací balonek na svaly pánevního dna a pořídila si také mexickou rolničku, kterou ženy v očekávání nosí na bříšku. Nedávno se s touto rolničkou objevila na akci také Jitka Čvančarová (40).

Kromě toho se Doležalová začíná pomalu loučit s prkny, která znamenají svět. „Eva tropí hlouposti dohráno (nastupuje skvělá alternace Dianka Šoltýsová) Penzión pro svobodné pány dohráno (pokračuje moje právoplatná alternace Anička Fialová) a Magor a Pět ve stejných šatech odderniérováno," vypočítávala na sociální síti a smála se, že s divadlem končí právě včas, protože děťátko už roste jako z vody. „Moje momentální míry jsou 90-90-100!" dodala vtipně.

VIDEO: Maruška Doležalová o divadelní hře Magor: Milostné scény jsem si užívala!

Video
Video se připravuje ...

Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám! Tereza Kühnelová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
32 fotografií