Šťastného výherce, jenž žije nedaleko Prahy, jen tak něco nerozhází. I když tomu, že vyhrál druhé pořadí Sportky, nemohl rozvedený muž zpočátku uvěřit, informaci o výhře vzal nakonec se stoickým klidem. O nově nabytých přesně 2 332 540 korunách řekl jako první své partnerce. Podle statistiky, které má Sazka k dispozici se podobně zachová téměř polovina všech loterních milionářů.

Čtěte další příběh: Za výhru 37 milionů ve Sportce si mladá žena pořídí nové bydlení i auto

„Víc než 2 miliony je nádherná výhra, která dokáže v lecčems pomoci nebo zjednodušit život, nemyslím ale, že bych se kvůli ní tak říkajíc zbláznil,” říká s rozvahou novopečený milionář, který už informaci o své šťastné sázce stihl v klidu zpracovat. Už teď se ale začíná těšit, až si díky Sportce splní svůj velký sen. Jeho obrovským přáním je totiž nákup nového auta, po němž už dlouho touží.

Rodina se raduje, u přátel se teprve uvidí

Jinak na svém životě výherce nic měnit nechce, a to včetně zaměstnání, kam podle svých slov chodí velmi rád. Nakonec i tohle chování potvrzují data ze Sazky. Změny v zaměstnání bezprostředně po výhře totiž plánuje jen necelých 10 procent výherců loterních milionů a celých 90 procent výherců nechce na své současné práci nic měnit. 

Jediné, čeho se muž střední generace trochu obává, jsou reakce přátel. „Myslím, že moje výhra může odhalit charakterové vlastnosti některých mých přátel, známých a kolegů,” uvažuje na závěr muž nahlas.

V Superjackpotu Sportky právě teď létá astronomických 174 500 000 korun. Otřese se v základech? Jděte svému štěstí naproti a vsaďte si například z pohodlí domova přímo na webové stránce www.sazka.cz.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+