Vážení fanoušci, standardně jsme sezónu začínali na Tylově náměstí poslední březnovou neděli. To se bohužel nepodařilo... Jednáme nyní stále o termínech na Tyláku. Ale lodi Avoid se to netýká, tam už sezónu začneme tuto sobotu, 7.4.2018. Těšíme se na vás,“ vysvětlovaly pořadatelky, proč začínají letošní rok blešáku právě na tomto místě.

Loď Avod není poprvé útočištěm trhů. Pražané tady mohli lovit poklady už loni v srpnu, kdy se kocábka zaplnila desítkami Pražanů i turistů s chutí ukořistit zajímavou cetku. Prozatím se zdá, že následující trhy budou opět na tomto místě.

Trhy tady ožijí nejen 7. dubna, ale opět zase 14. dubna. Vypravit se sem můžete s celou rodinou mezi 9. a 15. hodinou. Těšit se můžete na vše, co se prodejcům už doma nehodilo. Objevíte tady napříkad oblečení, boty, mosazné nádobí, šperky, knihy a další věci, které budou hledat svého nového majitele. V případě, že byste měli chuť dát svým déle nepoužívaným věcem nový domov, stačí se ozvat pořadatelům a stát se jedním z vystavujících.

Kdy? 7. dubna, 14. dubna, Od 9 do 15 hodin
Kde? Loď Avoid, Výtoň
Vstupné? žádné

Fotogalerie
6 fotografií