Bylo to jako z pohádky. Channing Tatum a Jenna Dewan se během natáčení Let's Dance do sebe zamilovali, po dvou letech vzali, poté se jim narodila dcera Everly, které bude letos pět let. Teď je jejich devítiletému manželství konec. Na sociální síti Jenna oficiálně sdílela se svými fanoušky prohlášení.

„Ahoj lidi! Rádi bychom vám něco oznámili. Za prvé, je divné, že to musíme sdílet se všemi, ale je to důsledek našich životů, které jsme se rozhodli vést, za což jsme také hluboce vděčni. Žijeme sice v úžasné době, ale pravda může být snadno zkreslená do ‚alternativních faktů‘. Takže chceme sdílet pravdu, abyste věděli, že pokud jste to nečetli zde, je to určitě fikce,“ sděluje.

Jak sami sdělují, jejich cesty teď vedou jiným směrem. „Láskyplně jsme se rozhodli jako pár jít od sebe. Před mnoha lety jsme se hluboce zamilovali a prožili společně čarovné chvíle. Absolutně nic se nezměnilo na tom, jak moc jeden druhého milujeme, ale láska je krásné dobrodružství, které nás prozatím vede na různé cesty,“ dodává pár.

Jak to tak vypadá, rozvod by mohl probíhat bez komplikací a se vzájemným porozuměním.

VIDEO: S rozchodem teď mají plné ruce práce i Dara Rolins a Rytmus. I oni oznámili konec vztahu.

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
21 fotografií

Let´s Dance ale nebyl jediný snímek, ve kterém si herci zahráli. Jennu jste mohli vidět také v dalším tanečním snímku Tančím, abych žil i ve snímku Podraz, ve kterém si zahrála po boku 50 Centa nebo Bruce Willise. A Channinga jistě znáte také z filmu Navždy spolu nebo Bez kalhot.