Vdova si dlouhodobě stěžuje na nedostatek financí. Nemoc Stanislava Grosse, jeho smrt 16. dubna 2015 a následné řešení pozůstalosti ji vyčerpaly po všech stránkách. Toto několikaleté období ji prý stálo všechny úspory.

Brzda hypotéka

„De facto žije jen z peněz, které dostává za pronájem restaurace na Praze 5, která jí patří. Peníze za prodej bytu na Smíchově jí přijdou velice vhod,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Grossové. Podle výpisu z katastru nemovitostí byla na bytě ještě víc než pětimilionová hypotéka! „Kupec poslal peníze do úschovny k notáři, z nichž se splatila hypotéka. Až banka pošle potvrzení, notář Šárce uvolní zbytek peněz,“ dodal zdroj s tím, že cena bytu by měla zhruba sedm milionů korun.

Zbaví se i Miami

Sama Šárka prodej bytu, který na ni byl přepsán v rámci vypořádání dědictví 7. srpna 2017, potvrdila. „Ano,“ napsala Blesku bez bližších podrobností. Už v minulosti dala najevo, že by ráda prodala také byt na Floridě, který si s manželem pořídili v roce 2008 za 13 milionů korun. Od začátku však byla jako majitelka vedena jen ona. „Udržet nemovitost v Miami je velmi finančně náročné, proto uvažuji o prodeji. Doteď nám pomáhalo, že jsme ji pronajímali,“ prozradila Grossová v nedávném rozhovoru pro Blesk. 

VIDEO: Šárka Grossová oplakala odchod dcery.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová: Odchod dcery jsem oplakala, ale musela jsem ji poustit! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií