Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otec roku: Dcery (10 a 14) zapomněl u benzinky, všiml si toho až po 160 kilometrech

Otec roku: Dcery (10 a 14) zapomněl u benzinky, všiml si toho až po 160 kilometrech (ilustrační foto).
Otec roku: Dcery (10 a 14) zapomněl u benzinky, všiml si toho až po 160 kilometrech (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
3. dubna 2018
20:03

Déle jak dvě hodiny trvalo muži (47) z Německa, aby si všiml, že mu v autě chybí dvě dcery (10 a 14). Zapomněl je totiž na benzince po cestě na výlet do Itálie. Že mu děti v autě chybí, mu museli oznámit po telefonu až policisté. 

Sedmačtyřicetiletý otec vyrazil se svými dvěma dcerami na výlet k italskému jezeru Lago di Garda. Nad ránem zastavil kousek za Mnichovem u benzínky, aby doplnil palivo. Obě dcery vystoupily, aby si došly na záchod, čehož si otec patrně nebyl vědom.

Muž pak nastoupil zpátky do auta a vyrazil dál na cestu. Když se dívenky vrátily na parkoviště, auto už bylo pryč. Po půl hodině se rozhodly poprosit obsluhu o pomoc. V šest ráno na benzinku dorazili policisté a začali otce dětí shánět.

Jenže dívenky si pamatovaly pouze telefonní číslo na matku - doma to tak otec rozhodně nezatají. Přes matku se nakonec podařilo sehnat telefon i na muže, jenže ten mobil během řízení nezvedl. Policisté to zkoušeli hodinu a tři čtvrtě, pokusů bylo celkem 48x, než se jim podařilo dovolat.

Muž mezitím ujel 160 kilometrů a byl už v Itálii. To, že s ním ve voze nesedí dvě dcery, mu museli říct až policisté - po celou dobu jízdy si toho totiž otec nevšiml. Policisté budou nyní zjišťovat, zda se muž nedopustil trestného činu, zatím to ale vypadá jen na problém s pamětí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání