Leckterá dáma by možná byla ráda, kdyby na Velikonoce nemusela být »vyšupána«. Ovšem Jitka to naopak od partnera vyžaduje. Jelikož ale randí s Finem Timem Sparvem (31), musela mu nejprve vše ohledně této tradice pečlivě vysvětlit. „Čuměl jak puk," okomentovala to na sociální síti vtipně blondýnka.

„A to chlapi mlátí ženský a ženský jim za to něco dávaj? Jde to i naopak?” divil se prý fotbalista, který v současnosti hraje za dánský klub FC Midtjylland. „Kde je rovnoprávnost?” ptal se dál s očima navrch hlavy.

„Většinou na nás severský státy koukají fakt jako my na vztah žen a mužů třeba v islámu... prostě nefér," postěžovala si na Instagramu Nováčková, která se svou láskou slavila svátky v romantickém prostředí italské Florencie. Vlastnoručně vyrobenou pomlázku si tam ale přivezla s sebou z Čech. Dokonce se stylovou italskou trikolorou.

Nakonec přes zadek skutečně dostala, a tak do příštího roku určtě neuschne. „No nic, ukecala jsem ho, vyšlehal mě a jeho ‚hajda hajda doprovody' mi bude znít v uších dlouho," smála se Česká Miss 2011, kterou Tim vzal tak důkladně, že z pomlázky odlétla i ozdobná pentlička. Sám fotbalista se v ten moment lekl a přestal. Koledu navíc stejně dál neuměl.

 

VIDEO: I celebrity mají mindráky! Kde mají své slabiny Ben Cristovao, Nikol Švantnerová či Jitka Nováčková?

Video
Video se připravuje ...

I celebrity mají mindráky! Kde mají své slabiny Ben Cristovao nebo Nikol Švantnerová? Adam Balažovič/ bpž

 

Fotogalerie
40 fotografií