Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nová šílená výzva: Děti vdechují kondom nosem a vytahují pusou! Může to skončit tragicky!

Autor: dce - 
3. dubna 2018
11:22

Kvůli lajkům dnes lidé udělají cokoliv i za cenu, že se u toho totálně zesměšní. Některé internetové výzvy ovšem nejsou jen neuvěřitelně trapné, ale také pořádně nebezpečné. V té nejnovější se mladí lidé snaží vdechnout kondom nosem a vytáhnout ho zpátky ústy.

Absolutně nechutná videa teenagerů, kteří nosem vdechují a pak za doprovodu kašlání a dávení opět doslova vyvrhují kondomy, plní v posledních týdnech internet. Jde o nejnovější výzvu, kterou si mladí lidé honí triko a lajky. Podobně jako desítky jiných internetových výzev je ovšem i tato poměrně nebezpečná.

Dá se předpokládat, že pro valnou většinu puberťáků, kteří se podobných věcí účastní, je asi velkou novinkou, že je nosní dutina propojena s tou ústní nosohltanem. Proto je patrně uchvátila možnost, že když jde něco dovnitř nosem, může to jít ven i ústy. Co jim ale asi nedochází, že kondom, který si narvou do nosní dírky, by mohl skončit úplně jinde.

Mimo jiné například v plicích, což by je mohlo stát i život. Krom toho může prezervativ zůstat zaseknutý v nosní dutině nebo právě v nosohltanu, což bude v lepším případě jen nepříjemné a bolestivé. Latexová ochrana navíc není přizpůsobena nosní sliznici a povrch včetně lubrikantů může vyvolat podráždění i vážné alergické reakce.

Nebezpečné trendy jako by ale teenagery přitahovaly - naposledy se filmovali při pojídání kapslí s voňavým pracím prostředkem, což většinou skončilo převozem do nemocnice. V minulosti se lidé na internetu polévali hořlavinami a zapalovali nebo si sypali na tělo sůl a přikládali na místo led, což v obou případech končilo bolestivými popáleninami. Děti se také navzájem škrtily, aby omezily přísun krve do mozku a omdlely - asi není nutné dodávat, jak může podobná "zábava" dopadnout.

Antonin Blaha ( 3. dubna 2018 19:56 )

 Vyzva debilu pro debili,nezbyva nez gratulovat😂😂😂

mikimaus321 ( 3. dubna 2018 13:49 )

jasnovidec01 ( 3. dubna 2018 13:29 )

jardavozembouch:Už to nepijte, jde vám to na mozek..... obsah jsem vypil, ale š.pr.ck.u jsem ti nechal neboj ...taky tě miluju čau

Cnerolka ( 3. dubna 2018 12:49 )

Pravda-ti naši jsou jak opičky-co je v USA,tak toho se hned chytí-zkrátka blbečkové!

urim ( 3. dubna 2018 12:30 )

Idiotské,nevědí co roupama dělat. Co se týká zveřejnění bych nikoho nesoudila, to je jejich práce a mladí si najdou návod sami.Nic jiného,než že visí na internetu nedělají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání