Samozřejmě nikdo po Daře Rolins nemůže chtít, aby pořádala výprodej svého soukromí, ale vždy je lepší alespoň mlčet, než lhát. Proto když tento týden oznámila, že se s Rytmusem aka Patrikem Vrbovským po sedmi letech rozešli, mnohé zarazila formulace, v níž píše, že: "... bylo velmi těžké si už před pár měsíci přiznat, že se náš vztah unavil a vyslovit slovo konec."

Ještě nedávno totiž její sociální sítě plnily zamilované fotky s Patrikem, když trávili na přelomu ledna a února dovolenou na Bali. Nejprve sama zpěvačka s dcerou Lolou, pak za ní Patrik přiletěl, aby pak opět zmizel pracovně do USA. Vzhledem k tomu, že po sedmi letech vztahy nekončí ze dne na den, už tehdy procházel vztah hlubokou krizí. Sociální síť je však plná srdíček a fotek v objetí. Proč bylo důležité si hrát na lásku a před fanoušky něco předstírat? Image?

VIDEO: Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Rytmus navíc pouhých 5 dní před překvapivým oznámením napsal na svoji síť, jak moc se těší ze zahraničí domů. "Čekají mě tak krásné věci. Mnoho zajímavých projektů, můj dream job, moje láska, blízcí lidé, vydělávání penízků..." líčil. Pravda, Dařino jméno v souvislosti s láskou nepoužil, ale protože oba tvrdí, že nikdo třetí za jejich rozchodem nestojí, označení "láska" zřejmě nepatřilo jeho producentovi...

Hru s okolím potvrzují i informace slovenského deníku Nový čas. "Jejich vztah už dlouho nefungoval. Vážnou krizi prožívali už skoro rok. Rozešli se dávno předtím, než to oznámili celému světu. Dlouhé měsíce fungovali jako pár jen navenek a pro média, než doopravdy," tvrdí v deníku zdroj z jejich okolí.

Fotogalerie
13 fotografií