V rozhovorech Adriana mnohokrát přiznala, že lituje, že si dítě nepořídila dříve. Se založením rodiny otálela, odkládala ho kvůli kariéře modelky. Bezdětné tak zůstalo a ostatně následně i skončilo manželství s fotbalistou Christianem Karembeuem. Když se před čtyřmi lety provdala za marockého podnikatele Andrého Ohaniana, touha po miminku se mnohonásobně zvýšila.

Adriana byla ochotna pro dítě udělat cokoli. Přiznala, že prodělala dvě umělá oplodnění, který však nedopadla. Před dvěma lety těhotná byla, ale nakonec skončilo těhotenství bohužel potratem. Kráska v nedávném rozhovoru dokonce řekla, že pokud by už žádná šance na početí vlastního dítěte nebyla, děťátko by si s manželem adoptovali. Podle francouzského magazínu Voici však adopce není na pořadu dne, protože Adriana má být těhotná! Miminko by se prý mělo narodit v létě.

"Ano, je to pravda. Adriana je těhotná," řekl slovenskému Novému Času Adrianin manažer Miro Šimonič. 

VIDEO: Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Manželé byli očekáváni na tradičním, knížecí rodinou pořádaném Plesu růží v Monaku, nakonec se zde však neobjevili. I to napovídá tomu, že se Adriana chce šetřit a nechce křehké tělo pokoušet. Nezbývá než držet modelce pěsti, aby všechno dopadlo dobře a děťátko i jeho maminka byly v pořádku.

Fotogalerie
24 fotografií