Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič v Mariánských Lázních srazil chodce na přechodu: Jeden mrtvý, další ve vážném stavu

Autor: ČTK, lm, shp - 
30. března 2018
20:25

K tragické dopravní nehodě došlo na Velký pátek v Mariánských Lázních. Řidič tu srazil několik chodců na přechodu. Jeden z nich zemřel, dva další jsou zraněni. Řidič se z místa snažil pláchnout, ale zkolaboval a byl dopaden.

K nehodě došlo v ulici Chebská. Řidič vjel do křižovatky na červenou. Jeden ze sražených chodců bohužel podlehl a další je ve vážném stavu. Podle policie řidič osobního auta vjel z nezjištěných příčin do odbočovacího pruhu v křižovatce a kromě lidí srazil také dva psy.

"Původně jsme měli hlášeno sedm lidí, posádka na místě zjistila k ošetření tři lidi. Jeden bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem, jeden byl s mnohočetnými poraněními hlavy transportován do nemocnice v Plzni. Jeden člověk utrpěl lehčí řezná poranění v obličeji," řekla mluvčí karlovarské záchranné služby Petra Bakurová.

"Snažil se utéct, ale po pár chvílích zkolaboval. Dopadli ho proto," řekl svědek TV Nova. Podle informací televize nebyl zadržený muž pod vlivem alkoholu ani drog. Otázkou tedy zůstává, zda za nehodou nestojí jeho zdravotní stav.

eleaf ( 4. dubna 2018 10:57 )

Tak to čumím jí de o psi ale to že tam zemřel kluk co měl život před sebou to už je vedlejší a to že řidič jel jako prase a zabil človeka a hrozí mu maximalně 8let to je taky v pořádku???!! to že byl udajně nemocný že bral něaké léky by správne za volantem neměl co dělat to by ho správně nemělo omlouvat nemocný bejt muže ale barvy červenou a zelenou snad umí a čísla na tachometru taky snad umí bejt to na mě na mistě bych ho zastřelil dobitka.. a jí zajímají psi TWL

jasnovidec01 ( 30. března 2018 21:10 )

Nerminhajleta: zabiješ půl vola a půjdeš do krimu za celýho debila,jastana je bezmozek debil

jasnovidec01 ( 30. března 2018 21:08 )

jastana:Chudáci pejskové. Nestalo se jim doufám nic ty demente ,zemřel tam nevinej člověk ,co sem taháš čokly...jdi do blázince i stím zasraným dědkem.

Nerminhajleta ( 30. března 2018 15:35 )

Si ze mne delas *** ne! Jaký pejskove do pici umrel tam člověk! Člověk co mel rodinu co tvořil něco užitečného,vzpamatuj normálně takhle jsem nebyl hrozne dlouho vytocenej koste!zabiju te!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání