Slova útěchy se dostavila rychle potom, co Dara Rolins a Patrik Vrbovský alias Rytmus oznámili na sociální síti překvapivý rozchod. "Držte se. Oba jste fajn," vzkázal jim Josef Kokta, který má s rozchody a rozvody hojné zkušenosti.

Daru se snažila utěšit i modelka Vlaďka Erbová, která si sama momentálně prochází těžkým obdobím kvůli tomu, že za ni bývalý manžel Tomáš Řepka s přítelkyní Kateřinou Kristelovou podali erotické inzeráty, které Vlaďce dost ztrpčovaly život. "Buď silná," napsala Erbová k oznámení o rozchodu.

Konec vztahu zasáhl také tanečníka Marka Dědíka, který se momentálně raduje z tatínkovské role. "Nádherně napsaný," okomentoval Dědík Dařino velmi emotivní vyjádření.

"Mrzí mě to. Jako páru jsem vám moc fandil. Každopádně jsem rád, že jste přátelé i nadále. Držím vám oběma palce v další cestě," dodal kolega z hudební branže Jan Bendig.

"Rozcházíme se. Bohužel, je to tak. A jsme si vědomi, že to nemrzí jen nás... Neuvidíte nás plakat ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru," napsali si Rytmus i Dara ve středu večer na sociální síť, čímž šokovali většinu československého šoubyznysového rybníčku. 

VIDEO: Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií