Krátce po koupi domu se Dara s Rytmusem s pomocí architekta pustili do přestavby, která by odpovídala jejich představám.

O to se postaralo architektonické studio, které na svých stránkách popsalo, jakými změnami dům prošel. Bylo nutné přidat do domu garáž pro druhé auto a navrhnout komfortní obývací pokoj. Celkem rozsáhlé bourání bude mít obrovský efekt získání prostoru. Sáhli jsme i do nosných konstrukcí pod dohledem zkušeného statika. V takovém domě samozřejmě nesmí chybět ani prostorná šatna, media room (nahrávací studio) a domácí fitko se saunou. Na to, jak dům z venku působí kompaktně, jsou v jeho útrobách i dva dětské pokoje s vlastní koupelnou.

Společné bydlení v hodnotě deseti milionů na lukrativním místě zaplatili společně, a tak jsou v katastru zapsáni oba. K domu patří i pozemek o rozloze necelých osm set metrů čtverečních.

VIDEO: Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video
Video se připravuje ...

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Podle katastru pak každý vlastní polovinu domu. Jejich rozchodem se to dost zkomplikovalo. Komu připadne? Je zřejmé, že jeden druhého bude muset vyplatit a pravděpodobně to bude zpěvačka, protože přece jenom je tam její dcera zvyklá a nedaleko má školu. Dara má navíc v Tuchoměřicích trvalé bydliště, zatím Patrik zůstal přihlášený v Piešťanech.

Po oznámení rozchodu se Dara schovala za hradbu mlčení, zatímco Patrik odletěl do britského Manchesteru, kde dál pokračuje v trénování boxu. Na podzim se totiž v ringu utká s českým raperem Marpem. Možná, že si Patrik právě boxováním ulevuje od bolesti z krachu vztahu.

VIDEO: Dara Rolins: Po smrtelné autonehodě opět za volantem! Jak to zvládá?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Po smrtelné autonehodě opět za volantem! Jak to zvládá? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
39 fotografií