Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hollywoodskou hvězdu (†25) našli mrtvou! Tělo leželo v mělkém hrobě

29. března 2018
11:01

Adea Shabani byla pohřešována od 23. února. Hollywoodskou hvězdu naposledy viděli sousedé před jejím domem s přítelem Chrisem Spotzem. Tělo modelky původně z Makedonie nalezli vyšetřovatelé téměř 700 kilometrů od místa bydliště.

Přítel modelky a aspirující herec Chris Spotz (†33) zemřel minulý týden při policejní honičce. Na dálnici z Hesperie do Corony byl pronásledován policií v kradeném voze Toyota Tacoma. Když se policii podařilo auto zastavit, zastřelil se. Na místě zemřel.

Ještě před smrtí ho však policisté stačili vyslechnout. Chris Spotz jim sdělil, že 23. února vyrazili po dálnici na výlet k rodičům ve Fort Morgan v Coloradu. Údajně se v autě pohádali. Modelka měla vystoupit, od té doby se prý neviděli. Policie jeho výpovědi příliš nevěřila a Chris je i po smrti hlavním podezřelým.

Vozidlo policisté podrobně prohledali. Podle informací nbclosangeles.com se v autě nalezly důkazy, které muže s vraždou modelky spojují. Hollywood truchlí. Modelka, která studovala na prestižní univerzitě ve Francii, žila v Americe teprve dva roky. Získala si však srdce mnohých fanoušků.

villon ( 29. března 2018 23:44 )

Měla dobrý pysky. Jinak takhle mělkej hrob je prasárna, toho hrobníka by měli přetáhnout krumpáčem po palici.

teufel ( 29. března 2018 19:51 )

Hollywoodská hvězda? Tak možná toho pro debila, kterej napsal ten blbol.

Labello ( 29. března 2018 17:36 )

Je úplně jedno, jestli to byla hvězda, ale je škoda jejího mladého života. Určitě měla rodinu, přátele a ty musí její smrt hodně bolet. Upřímnou soustrast.

bullshit ( 29. března 2018 15:25 )

Nenapsal bych to lépe, snad všechny ty "hvězdy" mají kačeří mordu, nechápu, že se to může někomu líbit...

crush ( 29. března 2018 14:25 )

Nemá sa zapliesť s chňavom!!! Kde nechala rozum?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání