Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dojemný příběh: Manželé (†81 a †83) spolu byli 63 let, zemřeli jen pár minut po sobě

Edna a Bob bez sebe nedali ani ránu
Edna a Bob bez sebe nedali ani ránu  (Autor: facebook, Profimedia)
Autor: ana - 
27. března 2018
21:08

Manželé Huntleyovi se vzali před 63 lety ve městě Nampa, v americkém státě Idaho. Jejich vztah byl po celý život plný lásky, respektu a romantiky. Podle blízkých se ani nikdy nehádali. Jejich láska byla natolik silná, že jeden bez druhého nemohl žít a i když je osud chtěl rozdělit, manželé se nedali.

Edně byla začátkem tohoto roku diagnostikována rakovina v pokročilém stádiu. Tuto informaci oba manželé nesli velmi těžce. Bobovo zdraví také nebylo v nejlepší kondici. Podle dostupných informací trpěl stařeckou demencí. Edna a Bob se údajně nejvíc děsili toho, že tady jeden z nich po smrti toho druhého zůstane sám. Jenže tak se nestalo.

Edna zemřela koncem minulého týdne a jen pár minut po ní zemřel i její manžel Bob. Po celou dobu s nimi byl jejich syn Kenneth Huntley. Pro deník Idaho Press Tribune řekl: „Máma mi před smrtí řekla, že až bude jeden z nich umírat, chytí za ruku toho druhého a vezme ho sebou.“

 

Rodina je sice odchodem Edny a Boba zdrcena, avšak poukazují na obrovskou lásku, která pár provázela až do posledního výdechu. „Jsme vděční, že odešli spolu, ať to zní jakkoliv zvláštně. Jeden bez druhého by tady hrozně trpěl.“

Edna a Bob mají pět dětí, dvacet vnoučat a 23 pravnoučat. Jejich příběh je téměř totožný s příběhem filmu „Zápisník jedné lásky“.

jasnovidec01 ( 27. března 2018 22:27 )

Tomu se říká Láska až do hrobu

Zobrazit celou diskusi