Poslední březnový týden se rozjelo natáčení nové filmové komedie Po čem muži touží s Langmajerem v hlavní roli šovinistického a sarkastického šéfredaktora módního časopisu Karla Krále. Toho čeká na úvod snímku režiséra Rudolfa Havlíka hned několik životních karambolů.

Mezi nimi i bouračka způsobená blond řidičkou, kterou si při záběrech srážky aut zahrál kaskadér v paruce. Zato Jiřího pár náročných chvil při natáčení neminulo. Z nabouraného vozu se musel totiž protáhnout bočním okénkem. Jelikož se ale záběr ještě znovu opakoval, čekal ho lehce akrobatický kousek hned několikrát.

Kromě autonehody má hlavní postava i další problémy. Hádá se s bývalou manželkou a sedmnáctiletou dcerou Julií a potýká se i s tím, že ho na pozici šéfredaktora vystřídá mladá a pohledná žena v podání Táňi Pauhofové (34). Dokonce kvůli tomu získá dojem, že „ženský to mají v životě mnohem jednodušší“, a tak si také přeje stát se ženou.

To se mu ovšem vyplní a on se promění v Karlu, kterou si zahraje Anna Polívková (39). Dále se v komedii podle scénáře Radky Třeštíkové (36) objeví také Matěj Hádek (42), Jiří Havelka (37), Andrea Hoffmannová (31), Sara Sandeva (20), Oldřich Navrátil (65), Lenka Vlasáková(45), Lucie Polišenská (31), Pavla Tomicová (55), Lucie Šteflová (22), Naďa Konvalinková (66) či Ester Kočičková (50).

VIDEO: Langmajer o seznámení s partnerku Adélou Gondíkovou: Vděčím za ni Troškovi!

Video
Video se připravuje ...

Langmajer o seznámení s Gondíkovou: Vděčím za ni Troškovi! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
30 fotografií