Na sociální síti Kocián minulý týden zveřejnil fotku, na níž se spokojeně vyvaluje na posteli a po svém boku má krásnou blondýnku s potetovanou rukou. „Už je tomu rok,“ připsal k romantickému selfíčku. Podle všeho s partnerkou oslavují první výročí a oba vypadají šťastně. V komentářích jim pak řada jejich přátel a známých gratulovala. „Mám v tom zmatek, jsi chodil nedávno s Pamelou,“ ozvala se ale jedna dáma.

Takže je možné, že to nakonec u exLunetica zas tak růžové a bez obláčků není. Ostatně Martin má dost problematickou minulost. Poté, co se slavná chlapecká kapela rozpadla, prožil dost divoké období a bral drogy. Peníze sháněl všemi možnými způsoby a v zastavárně nechal skoro všechno, co měl.

Kvůli své závislosti jeden čas pobyl i v léčebně, ovšem nevydržel tam a utekl! „Nikdy jsem celé léčení neabsolvoval. V roce 2003 jsem vydržel v Červeném Dvoře dvacet dní a pak jsem abstinoval pět let. Trošku mě vystrašilo to prostředí tam,“ popisoval před časem webu Super.cz s tím, že se několikrát pokusil vyléčit vlastními silami. Teď je prý už čistý.

Jenže ještě loni v březnu zřejmě také pod vlivem drog brutálně napadl svou tehdejší partnerku. Když se s ním chtěla rozejít, ve vzteku ji do hlavy praštil botou, začal ji fackovat a tahat za vlasy. Také ji praštil loktem do nosu a údajně ji měl i vláčet za vlasy po bytě a kopat do ní. Žena kvůli tomu skončila v Nemocnici Na Bulovce se zlomeným nosem, přelámanými žebry a výronem pod okem a uchem. V říjnu se dočkala zadostiučinění, když Kocián dostal u soudu roční podmínku s tříletou zkušební dobou. Teď se proto snaží sekat latinu.

VIDEO: Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna!

Video
Video se připravuje ...

Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna! Helena Lacinová

Fotogalerie
27 fotografií