Byznys Geislerové spočívá v tom, že s kamarádkou Josefínou zveřejňují zajímavé a leckdy i vtipné rozchodové věty. Ty dokonce nechávají tisknout na trička a prodávají je. „Chystáme další nová trička a máme radost, že v nich lidi našli zalíbení jako my," prozradila Ester na otevíračce klubu Epic.

„K tomu nám s Josefínou teď v dubnu vyjde kniha Terapie sdílením, ve které publikujeme skutečné rozchodové věty, které nám tisíce lidí zaslali. Vybrali jsme ty, které na nás nejvíce zapůsobily, a rozhodly jsme se je sdílet. Je to celé o emocích, pozitivních i negativních,“ dodala zrzka, která se tak šla na akci hlavně odreagovat.

Podobně je na tom i Adam Mišík (20), který právě chystá novou desku. V klubu ho zajímala především velkolepá laserová show. „Žil jsem dlouho v LA a taky v Las Vegas a viděl jsem ty nejlepší kluby na světě a miluju i Prahu a vždycky mi bylo líto, že tu dlouho chybělo něco, co by se tomu dalo vyrovnat," přiznal zpěvák, který si prý nejraději dává bílé víno či šampaňské. Víc než u baru ale tráví čas na parketu, jelikož miluje tanec.

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík v klubu David Turek, Jan Jedlička

Dále si akci nenechaly ujít například Lucie Dvořáková (39) alias DJ Lucca, zpěvačka Sabina Křováková (26), herečka Henrietta Hornáčková (33) v krajkovém tílku, moderátorka Petra Svoboda (35) či modelka Klára Medková Kováčová (34). Modelka a moderátorka Monika Leová (26) pak dorazila s partnerem, s nímž chystá svatbu, ale také s kamarádkami Lucií Kovandovou (24) a Terezou Budkovou (27). Přitom Tereza bývá v Praze jen velmi málo, jelikož žije v New Yorku s hokejistou Ondřejem Pavelcem (30).

VIDEO: Ester Geislerová: 11 kilo je dole, ale role si žádá víc!

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: 11 kilo je dole, ale role si žádá víc! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
12 fotografií