V úterý se můžete vydat do kampusu Hybernská na oslavy mezinárodního dne divadla. Těšit se můžete nejen na divadelní představení, ale také debaty i samotné workshopy, při kterých se můžete naučit pár prvotních kroků k tomu, abyste se stali divadelním hercem. Více informací o celém programu objevíte tady.

Kdy? V úterý od 17 hodin
Kde? Hybernská 3
Vstupné? žádné

Kam v týdnu v Praze?
Autor: Facebook

Pokud vás láká umění a přemýšlíte, že byste se vydali na zajímavou výstavu, která by vám zatočila hlavu, pak tady máme tip. Vydejte se třeba ve středu, nebo kterýkoli jiný den v týdnu, na Vinohrady. V Nové galerii si můžete prohlédnout desítky obrazů v obraze od Martina Mainera. Podívejte se na obraz jinýma očima. Více informací najdete tady.

Kdy? Nejen ve středu
Kde? Nová Galerie, Praha 2
Vstupné? žádné

Martin Mainer v roce 2016 dostal do rukou nepoužitelné poničené palety studentů své ženy. Původně měly jít na podpal.
Autor: Eva Fornálová

Vypravte se s dětmi ve čtvrtek na lov dinosauřích vajec. Muzeum Karla Zemana pořádá zábavné hledání vajíček v přilehlém parku Kampa, jaké se jen tak nevidí. Najděte si vejce a přijďte si do muzea vyzvednout odměnu. Více informací naleznete tady.

Kdy? Ve čtvrtek
Kde? Park Kampa
Vstupné? žádné

Ulov si vlastní vejce od dinosaura
Autor: Muzeum Karla Zemana

V pátek můžete oslavit Velikonoce na Jiřáku. V pátek i v sobotu se můžete těšit na workshopy pro vaše děti. Rodiče si zase mohou pochutnat na vepřovém. A o zábavu se postará živá hudba v podání tržní kapely Lovesong Orchestra. Více informací objevíte tady.

Kdy? V pátek i v sobotu
Kde? náměstí Jiřího z Poděbrad
Vstupné? žádné

Kam v týdnu v Praze?
Autor: Facebook