Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladý policista (†25) nezvládl řízení: Spolujezdec Marek uhořel

Autor: csk - 
24. března 2018
14:52

Před druhou hodinou v noci se v Liptovském Mikuláši odehrála hrůzná scenérie. Po nárazu do betonového plotu zemřel mladý policista Braňo (†25). Jeho kamaráda Marka už se z hořícího automobilu nepodařilo dostat ven.

Řidičem byl mladý policista Braňo, který pracoval ve slovenské pohotovostní motorizované jednotce. Nezvládl rychlé předjíždění a naboural do betonového plotu v takové rychlosti, že vůz ihned vzplál. Plameny šlehaly do výšky dvou metrů.

Svědci nehody ihned přispěchali na pomoc. „Začal už chytat podvozek a oheň se blížily k nádrži. Spolujezdce už se nám nepodařilo vytáhnout. Jeho tělo muselo úplně shořet,“ říkají lidé, kteří přiběhli na místo jako první.

Mladý podnikatel Marek byl ve voze bohužel tak zaklíněný, že bylo nemožné ho rychle vytáhnout ven. „Celé tělo shořelo na troud. Byl to hrozný pohled,“ uvedl zdroj serveru Pluska.sk

Protože byl řidičem policista, nebude případ spadat pod krajskou policii. Případem se zaobírá Inspekce ministerstva vnitra. Momentálně probíhají procesní úkony, sdělila Andrea Dobiášová, mluvčí slovenského ministerstva vnitra.

VIDEO: Dcera a otec zemřeli při návratu z promocí.

bizon_pepa ( 24. března 2018 19:30 )

"Po nárazu do betonového plotu zemřel mladý policista Braňo (†25). Jeho kamaráda Marka už se z hořícího automobilu nepodařilo dostat ven." Sorry ako, já tomu ale vůbec nerozumím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání