Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To se nepovedlo: Teenagerka najela při řidičských zkouškách do budovy autoškoly

Sedmnáctiletá dívka při závěrečných testech vjela do kanceláře autoškoly.
Sedmnáctiletá dívka při závěrečných testech vjela do kanceláře autoškoly.  (Autor: profimedia)
Autor: ČTK, pk - 
24. března 2018
10:05

K nešťastnému incidentu došlo ve středu odpoledne v americkém městě Buffalo v Minnesotě, kde sedmnáctiletá dívka při svých závěrečných testech v autoškole popletla řazení a narazila do budovy autoškoly. Lidé v domě i mladá řidička vyvázli bez zranění. Instruktorka byla převezena do nemocnice.

K nehodě došlo kolem druhé hodiny odpoledne, kdy měla sedmnáctiletá dívka dokončit své řidičské testy praktickou zkouškou. Mladá teenagerka z města Monticello měla vycouvat z parkoviště, bohužel si popletla řazení a namísto zpátečky zařadila rychlost, čímž po sešlápnutí plynu prorazila zeď autoškoly. 

Šokovaná šedesátiletá instruktorka byla převezena do nemocnice se zraněními neohrožujícími život. Nikomu dalšímu se nic nestalo. Nehoda ovšem způsobila značné škody na budově autoškoly s hromadou rozpadaných cihel. 

Americká policie sdílela fotografii oné nešťastné nehody na sociálních sítích. Mnoho lidí tam ihned reagovalo komentáři plnými soucitu a porozumění s mladou nervózní řidičkou. 

Žák autoškoly v Karlových Varech nadýchal skoro tři promile! Policisty na něho zavolal učitel:


karlos107 ( 24. března 2018 10:24 )

Jaká Teenagerka vy tupé české hovada ??!! Jsme v české republice, tak proč pořád cpete do češtiny cizí slova vy hajzli vypatlaní??!! Proč deformujete český jazyk vy kunndy vypatlané ??!!!!!

Zobrazit celou diskusi