Elon Musk má poněkud komplikované vztahy se svojí rodinou a není se čemu divit: jeho dvaasedmdesátiletý otec má dítě s jeho nevlastní sestrou! „Zase chystá nějakou špatnost. Spáchal všechny možné zločiny, které si dokážete představit. Je to příšerné, ani si to nedokážete představit,“ uvedl zdrceně v rozhovoru pro časopis Rolling Stone.

Podle jeho slov měl z otcovské strany dosti spartánskou výchovu a proto se uzavíral do svého nitra a soustředil se spíše na vlastní svět plný nápadů. Zážitky z dětství a i otcovy neustálé avantýry narušily jejich vzájemné vazby: „Je to odporná bytost,“ svěřil se dále Musk. Reakce otce Erolla na až příliš upřímný rozhovor na sebe nenechala dlouho čekat: „Měl by dospět!“

Od doby, kdy je Jana (30) partnerkou Errola, ji miliardář přestal považovat za svoji sestru. Teprve nedávno vyšlo najevo, že mladá modelka není jen tak ledajakou přítelkyní, ale zároveň i dcerou Heidi - exmanželky Errola Muska. Starý chlívák ji zná už od jejích čtyř let, ale podle slov Elona nemá žádné zábrany, a tak si s mladou ženou klidně udělal dítě.

Podle svých slov má Errol desetiměsíčního chlapečka rád, ale pro jistotu si nechal udělat testy DNA, aby se ujistil, že je opravdu jeho. Starý záletník nemá evidentně důvěru ani ke svojí vlastní partnerce.

VIDEO: Podívejte se na přistání miliardářovy rakety SpaceX.

Video
Video se připravuje ...

Z vesmíru na planetu Země: NASA zveřejnila video přistání rakety Reuters

Fotogalerie
11 fotografií