Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pohřešovanou modelku zabil přítel? Herec se zastřelil, hledají tělo!

Autor: red - 
24. března 2018
08:45

Hollywoodská kráska Adea Shabani (25) byla naposledy spatřena na záznamu bezpečnostní kamery před měsícem. Od té doby ji rodina i přátelé zoufale hledali. Nyní se obávají toho nejhoršího – že je mrtvá. Její přítel se totiž zastřelil.

Zmizení modelky a začínající herečky nahlásili blízcí, když se nedostavila na hodinu herectví, kam dívka, jež přišla za velkou louži hledat štěstí z Makedonie, pravidelně docházela. Přátelé okamžitě rozjeli rozsáhlou pátrací akci, vyvěšovali letáky s její fotkou a prosbou o jakékoli informace o zmizelé dívce. Z Evropy okamžitě také přiletěla její rodina, která najala soukromého detektiva a nabídla odměnu téměř půl milionu korun.

Ačkoli zatím nebylo nalezeno tělo, vše nasvědčuje tomu, že dívka už nejspíš nebude naživu. V pátek večer se totiž po krátké policejní honičce ulicemi Los Angeles zastřelil její přítel, taktéž mladý herec, který ujížděl nejspíše v kradeném autě.

Podle losangeleské edice Fox News se dvojice chystala na romantický víkend, když Adea zmizela. Policie se obává, že dívka byla zavražděna někde v oblasti mezi Los Angeles a Sakramentem.

Adea se do Los Angeles vydala před dvěma lety, aby si splnila svůj sen být hereckou hvězdou. Dle příspěvků na sociálních sítích budila dojem, že její život je jeden velký večírek, na jednom pro společnou fotku ulovila dokonce rapera Kanye Westa. Její hojně sledovaný profil kromě fotek z mejdanů plnily sexy fotky střídající se s citáty z filmů, známých lidí či motivačními proklamacemi. „Budu velká hvězda, ale úplně jiná, než ostatní,“ stálo na jednom z nich. Pokud se nejhorší obavy naplní, dostanou tato slova zcela jiný, mrazivý rozměr…

 

lunatic ( 24. března 2018 14:15 )

Najít rozkládající se tělo není problém ...

gizela.kulenova ( 24. března 2018 11:34 )

 Něco tak obludného by se mělo ze slušnosti zastřelit samo. Odmítám věřit tvrzení, že to někdo hledal. Dokonce i Kaynye West vedle toho na fotkách vypadá přitažlivě a to už je co říct.

jany ( 24. března 2018 10:22 )

modelka? herecka? najal ji nekdo do filmu, nebo se jen snazila nacpat na vecirky?

centrum ( 24. března 2018 10:07 )

Vy jste nepochopil, ze slovo "kráska" bylo od novináře míněno ironicky? Ironii prý nejsou schopni pochopit mj. lidi s poruchou autistického spektra ...

Digitt ( 24. března 2018 09:14 )

Kráska vážně ? nic hnusnějšího jsem dlouho neviděl. A herečka to nebyla jeden štěk v neuspěsným serialu z ní nedělá herečku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání