Manžel zpěvákovy dcery Michaely (46) Jiří Cabrnoch (55) utrpěl v listopadu 2016 při pádu ze žebříku těžké zranění hlavy a mozku. Od té doby se pohybuje na vozíčku, je věčně po nemocnicích a rehabilitacích.

Jak zpěvák zjistil, zeťova dcera Kristýna (32) z prvního manželství zatím převedla pražský byt, kde měl Jiří trvalý pobyt, na sebe a dům jeho matky je pro změnu přepsaný na jeho sestru Ivanu Cabrnochovou (43), bývalou senátorku a dnes radní Prahy 10. To vše na základě bezúplatných darovacích smluv od Cabrnochovy maminky Zdeňky (Blesk informoval)!

„A představte si, že si dcera ještě vyběhala, aby jeho nemocenská, tedy jediný příjem, co mu zůstal, chodila na její účet! Zadržovala pak peníze dobrých pět měsíců a vydala je až po mnoha urgencích,“ zlobí se Drobný.

Blesk Cabrnochovu dceru Kristýnu zkontaktoval, k situaci a pohnutkám, proč navrhla zbavit otce soudní cestou svéprávnosti, se ale vyjádřit nechtěla. „Je to záležitost rodiny, nechci to řešit přes média,“ opáčila stručně přes mobil.

Kdo je Jiří Cabrnoch (55)?

Dlouholetý obchodní ředitel největšího českého výrobce bicyklů, nadšený sportovec. Při nešťastném pádu ze žebříku ale utrpěl velmi závažné poranění hlavy, po němž dlouho bojoval o holý život. Jeho stav se stále zlepšuje, byť zatím nechodí a až na výjimky nemluví...

Video: Milan Drobný: Přání čtenářům Blesku pomocí roboptáka!

Video
Video se připravuje ...

Milan Drobný: Přání čtenářům Blesku pomocí roboptáka! Studio Blesk

Fotogalerie
23 fotografií