Miloval humor, hudbu a auta. Smrt ho nakonec zastihla za volantem jeho Fiatu Ducato u německého města Ahrensburg na dálnici A1 směrem na Hamburk. Podle serveru planeta-transportu.pl Daniel na úseku, kde probíhaly opravné práce, ztratil kontrolu nad vozem, dostal smyk a následně skončil v hodinách.

Poté vrazil do vozítka se štěrkem, kolemjedoucího minibusu a nakonec do svodidel. Na místo okamžitě vyrazili hasičské týmy s 30 požárníky, záchranáři ve dvou sanitkách a zdravotnická helikoptéra. Daniel skončil zaklíněný ve vraku vozu. Hasičům bylo jasné, že jde o závod s časem, proto se ho snažili hydraulickými nůžkami z vozu dostat co nejrychleji.

Daniel zemřel na místě bouračky

Mladý hudebník bohužel příliš vážným zraněním podlehl na místě. Řidiči (67) minibusu se nic nestalo. „Byl jsi milý chlapík a vážné talentovaný producent. Nikdy na tebe nezapomenu, můj kamaráde,“ napsal na Facebooku DJ Shock: Force. „Odpočívej v pokoji, Danny V. Tvůj odkaz bude žít dlouhou dobu,“ připojil se DJ Hardeval.

Daniel miloval jízdu v autě. Na svém profilu na sociální síti má velké množství fotek ze svého vozu. Byl to také velký šprýmař, který rád dělal opičky a vyprávěl vtípky. O jeho smyslu pro humor svědčí i název jeho tracku Polnische Wurst Ist Fantastisch (Polská klobása je fantastická). Žádnou další hudbu už tento mladý talent bohužel nikdy nesloží.

Co je hardtrance?

Melodický trance patří k nejměkčím elektronickým žánrům Jeho tvrdší odnož se obvykle vyznačuje hutnějšími beaty nebo bassy, mnohdy rychlejším tempem a někdy i drsnějšími vokály. Tento subžánr vznikl na počátku 90. v západní Evropě. Mezi jeho nejznámější zástupce patří Scot Project, Kai Tracid nebo Derb.

Fotogalerie
6 fotografií