Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Boj o život miminka uprostřed ulice! Matka zjistila, že její 2měsíční dcera nedýchá

Autor: ana - 
22. března 2018
16:51

Matka, která čekala na semaforech se svým dvouměsíčním miminkem, zjistila, že dítě nedýchá. Zoufalé volání o pomoc přivolalo policisty Alexe Oklandera a Ryana Sidderse z Ohia. Vrhli se doprostřed křižovatky. Záznamy z kamery umístěné na výstroji policistů ukazují, o jak náročný zásah se jednalo.

Policisté si všimli ženy, která zastavila dopravu na jedné z křižovatek. Tamity Pruitte vystoupila z auta a dala se okamžitě do křiku. Policisté se k ní rozběhli. „Viděli jsme, že je v nouzi. Netušili jsme, co se děje,“ prozradil jeden ze zachránců Ryan Sidders.

Dítko bylo úplně modré

Důstojník Alex Oklander uvedl, že si všimnul dvouměsíčního dítka na zadním sedadle, které nedýchalo. Její kůže byla úplně modrá. „Z nosu jí teklo něco, co připomínalo mléko nebo pěnu,“ doplnil Oklander. Okamžitě ji vzal na ruce a snažil se bušením do zádíček miminku rozproudit dech.

Po několika pokusech se podařilo. Důstojník Ryan Sidders je u policie čtyři roky, jeho kolega pouhé čtyři týdny. „Musím ho pochválit, reagoval rychle. Podle informací lékařů se Tyra narodila předčasně, neměla zcela vyvinuté plíce a tudíž je náchylnější k udušení. Policisté díky včasnému zásahu zabránili katastrofě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání