„Mám roztrhlej vaz," informoval před měsícem Peroutka a prozradil, že si koleno poranil během tréninku na taneční soutěž, když přehazoval saltem svou taneční partnerku.

Jenže místo toho, aby podstoupil operaci, která by mu ulevila, rozhodl se finalista třetí řady Tvoje tvář má známý hlas riskovat. Zákrok odložil a s ortézou se dál věnoval svému programu. „Budu nohu protahovat a posilovat, a poté si řekneme, kdy bychom naplánovali operaci," prozradil Blesku s tím, že operaci začne plánovat až koncem března.

Ten už je ale za rohem a Milan se od té doby moc nešetřil. Projekt Roztančené divadlo dotáhl až do konce, i když mu nakonec vítězství »vyfoukl« kolega z Tváře David Gránský (26).

Kromě toho dál natáčel seriál Ordinace v růžové zahradě 2 a během pauzy při natáčení dokonce  dělal blbiny s kolegyní Berenikou Kohoutovou (27). Ta ho totiž natočila, jak ji o berlích a s ortézou na noze honí po place. Div, že přitom nezakopl o kabely, které mu překážely v cestě.

Nedávno si pak Milan neodpustil ani pobyt na horách. Naštěstí ale nelyžoval. „Mně fakt nevadí, že jsem si ten svah ani jednou nesjel. To jenom tak vypadá," komentoval vtipně na Instagramu svou fotku z hor.

VIDEO:  Milan Peroutka o dívce, kterou vídá: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny!

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny! Markéta Reinischová, David Turek

 

Fotogalerie
31 fotografií