Z filmu Cesta do pravěku nám nedopatřením utekl Tyranosaurus Rex a po celém parku Kampa poschovával svá dinosauří vajíčka,“ vysvětluje koordinátorka doprovodných programů Marie Chramosilová. „Vyzýváme proto všechny hravé duše, aby nám přišly v pátek 30. března pomoci najít všech 100 malých dinosaurů a zachránily tak Prahu před pravěkou invazí,“ dodává.

I když akci pořádá Muzeum Karla Zemana, v budově pátrání probíhat nebude. Vejce budou ukryta po parku Kampa. Každé z nich bude ukrývat malý dárek a mapku na pokladnu Muzea, kde si ho děti mohou do konce Velikonoc vyzvednout. „Úspěšní hledači mohou získat např. vstupenky do Muzea v hodnotě 490 Kč, DVD filmů Karla Zemana, grafické listy, placky a mnohé další hodnotné ceny,“ prozradila Chramosilová.

Akce je součástí velikonočního programu v muzeu Karla Zemana. Ten startuje 29. března a končí 2. dubna. V rámci těchto dnů budou probíhat projížďky na loďce po Čertovce i kreativní dílny a workshopy. Navíc v tyto dny dostanete ke vstupence velikonoční vajíčko, které si můžete na místě namalovat. Více informací objevíte tady.

Kdy? 30. března
Kde? Park Kampa
Vstupné? žádné

Fotogalerie
3 fotografie