Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka nutila roční dítě kouřit trávu: Chytili ji díky milionu zhlédnutí

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
22. března 2018
09:43

Příběh z amerického města Raleigh v Severní Karolíně otřásl celými Státy. Teprve dvacetiletá matka Brianna Ashanti Loftonová natočila videa, na kterých dávala svému ročnímu dítěti kouřit cigaretu marihuany.

Její video vidělo přes milion lidí. Díky desítkám udání se na ni zaměřila i místní policie. Povedená matka byla policií sledována a následně zatčena. „Velké díky patří všem, kteří zveřejnili informace o dítěti,“ napsali ve středu na svém Facebooku zaměstnanci místního policejního oddělení.

Krkavčí matka je ve vazbě

Brianna Loftonová čelí obvinění ze zneužívání dětí. Policie ji stíhá ve vazbě. Podle lékařů mohlo mít kouření marihuany velký vliv na následující vývoj dítěte. Dítko bylo odejmuto z péče matky. Matka se údajně bavila, na videích neviděla nic špatného.

K incidentu mělo dojít začátkem prosince 2017. Na šílené video jako první upozornila místní obyvatelka Fendi Sheed. Poprosila místní obyvatele o pomoc při identifikaci ženy. Policie během pár chvil věděla, o koho se jedná. „Jsem ráda, že jsem pomohla tuto ženu dopadnout. Doufám, že dítě půjde do dobrých rukou,“ řekla k případu Fendi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání