Valí se na něho jedna pohroma za druhou! Fotbalový bouřlivák teď musí vysvětlovat policii, jak to bylo s falešným inzerátem, ve kterém lákal na sex s exmanželkou Vlaďkou a který měl podat se svou současnou milenkou Kateřinou Kristelovou (38). To ale není zdaleka všechno!

Vinen

Pan Řepka dlouhodobě nehradí výživné na syna, které mu bylo soudem určeno. Proto je dlužné výživné vymáháno exekučně,“ sdělila Blesku už loni v srpnu modelčina advokátka Karolina Zelenková. Od té doby se v Řepkově přístupu moc nezměnilo. Místo aby se někdejší stoper Sparty snažil dlužnou částku zalepit, nechal to zjevně plavat. Podle našich informací byl tak 30. ledna shledán vinným za zanedbání povinné výživy podle paragrafu 196, odst. 1. A to znamená jediné – po dobu delší než čtyři měsíce neplatil výživné!

Poslední šance

Soud mu proto napařil obecně prospěšné práce v délce 180 hodin. „To je pro mě novinka, já takovéhle informace nemám,“ reagoval Řepka na přímý dotaz Blesku. Přitom jediné záchranné lano mu teď může hodit odvolací soud, rozsudek ještě není pravomocný. Podle informací Blesku si už podal odvolání ke Krajskému soudu v Brně.

Co dostal za trest?

Obecně prospěšné práce lze uložit pouze za přečin a spočívají ve vykonání prací k obecně  prospěšným účelům. Ukládají se ve výměře od 50 do 300 hodin a odsouzený je povinen je vykonat osobně a bezplatně ve svém volném čase.

Zákon určuje, že obecně prospěšnými pracemi se rozumí:

● údržba veřejných prostranství

● úklid a údržba veřejných budov a komunikací

● případně jiné činnosti, které budou vykonávány ve prospěch obcí, státních nebo jiných obecně prospěšných institucí

Fotogalerie
15 fotografií

Video: Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno!

Video
Video se připravuje ...

Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno! Tereza Kühnelová