Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotky před a po? Neuvěříte, že ženy na obou váží úplně stejně!

25. března 2018 | 06:00

Vážíte se poctivě každý den, abyste se ujistili, že hubnete? Nyní možná přestanete! Několik desítek žen nafotilo fotografie před a po své proměně. Na těchto snímcích je ale něco zvláštního. Přestože ženy vypadají očividně lépe a spokojeněji, váží na obou fotkách stejně!

Všechny se asi čas od času zhrozíme nad naší postavou. U mě je to pravidelně před létem, kdy si uvědomím, že bych chtěla na dovolenou k moři. Ale ejhle! Do plavek se nevejdu. Všechny pocity navíc umocní váha, která mi přesně na gramy řekne, jak moc jsem přes zimu hřešila.

No, někdy je to číslo na váze skutečně nepodstatné. A tyto ženy vám to dokážou. Tyto proměny žen totiž dokazují, že vaše váha není něco, čím byste se měla znepokojovat. Přesně totiž neukazuje, jestli váží tuky, nebo svalovou hmotu. Důležitější proto je, jak se cítíte.

Navíc ženská postava se nedá jednoduše zařadit, ne každému totiž shozená kila skutečně sluší. Proto se nenechte číslem na váze vyděsit. Soustřeďte se raději jen na to, jak se díky svým kilům cítíte. Tyto ženy se s nimi očividně cítí dobře!

Autor: Rebeka Stoklasová