Festival je rozdělen do pěti tematických oblastí - Bio Styl, Zdraví, Eco World, Osobní rozvoj a Alternativu. V rámci toho se představí 428 vystavovatelů z domova i ze světa, kteří zaplní plochu 10 000 m2. Kromě toho zde na několika pódiích vystoupí na 150 osobností.

Sál pro zdravou výživu

Přednáškový sál v Pravém křídle se zaměří na zdraví, můžete se těšit na přednášky o zdravé výživě, detoxu, různých stravovacích stylech i kvalitních potravinách nebo o přírodní kosmetice,“ prozradila tisková mluvčí Gabriela Kolářová.

Sál pro rodiče s dětmi

V Levém křídle najdete čtyři sály, ve kterých se vystřídají přednášející s různými tématy. „Ta budou zajímat nastávající i stávající rodiče, všechny, kteří řeší své vztahy, nebo ty, kdo hledají, jak se ve svém životě posunout dál… A jako vždy zde bude také sál určený pro pohybové aktivity – cvičení, tanec, meditace, jóga a jiné,“ prozradila Kolářová, co vše bude na Výstavišti k nalezení. Festival letos myslí i na rodiny. Dítě mohou rodiče odložit do dětské koutku, hrát si s ním v tvořivých dílničkách i si vyzkoušet celodenní workshopy. 

Kdy? Od pátku do neděle, od 10 do 19 hodin
Kde? Výstaviště Holešovice
Vstupné? 230 korun na jeden den, více informací objevíte tady

Fotogalerie
4 fotografie