Plačková si na své přednosti vždy mimořádně potrpěla. Teď se ale rozhodla pro celkem radikální krok a obří ňadra si teď chce operativně zmenšit! Dokonce hned o polovinu. „Rozhodla jsem se, že půjdu na 400 ml silikony,“ prozradila Novému Času hvězdička, která už dávno vyměnila blond hřívu za tmavší odstín.

„O zmenšení prsou uvažuju už dva roky a vždy jsem to odkládala, protože jsem si říkala, že počkám, než přijdou děti. Ale už to odkládám dlouho,“ vylíčila Zuzana, jak ke svému rozhodnutí dospěla. Poslední dobou prý pracuje na tom, aby její tělo bylo krásně vymakané. Prsa jí v tom prý překáží. „Moje velká prsa působí velmi robustně a vulgárně,“ míní účastnice reality show Hotel Paradise, kterou zdobí také umělé řasy a prodloužené vlasy.

Na operační sál se chystá letos v květnu. Zákrok může trvat až tři hodiny. Ona ale asi nervózní být nemusí, vždyť na klinikách estetické chirurgie je v podstatě jako doma. Nechala si už předělat nos, zvětšit rty a ani plastiku poprsí nepodstupuje poprvé. Premiéru si odbyla v roce 2010, kdy si do hrudi nechala dát implantáty o velikosti 525 ml. Tři roky nato to ještě vylepšila a prsa si nechala zvětšit na 800 ml. Teď se ale obřích balónů pro změnu zbavuje.

Zatímco ji nastávající změna těší, její muž René zrovna nadšením neoplývá. „Můj muž je velký ceckofil, miluje čím větší, tím lepší. Ale já si myslím, že i 400 mililitrů je dost a já se prostě budu cítit dobře, na to se fakt těším,“ dodala brunetka s tím, že její manžel už o všem ví a podporuje ji.

VIDEO:  Připomeňte si dramata z Hotelu Paradise...

Video
Video se připravuje ...

Hotel paradise Zuzana a Viera TV Joj

 

Fotogalerie
34 fotografií