Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Akrobat (†38) Cirque du Soleil zemřel po pádu z 6 metrů: Truchlí po něm manželka a dvě dcerky

Autor: shp - 
19. března 2018
19:44

Měl perfektní fyzičku, byl šikovný, v práci, v níž bodoval, ho měli rádi a doma na něj vždy čekala krásná manželka a malá dcerka. Těm nyní zbyly jenom oči pro pláč. Jejich milovaný manžel a tatínek Yann Arnaud (†38) zemřel po vystoupení na floridské Tampě. Zkušený akrobat Cirque du Soleil zahynul po šestimetrovém pádu.

Po Yannovi zůstala krásná manželka Inna D. Gorelova, která kvůli svému vzhledu zabrousila i do vod modelingu. Společně spolu mají malinkatou dcerku, kterou už zemřelý akrobat nikdy neuvidí vyrůstat. Nikdy ji neobejme, nikdy jí neřekne, jak moc ji má rád.

Dcerka, kterou má Arnaud s Gorelovou, však není jediným dítětem, které se stalo po strašlivé nehodě polovičním sirotkem. Z předchozího vztahu má Yann další dítě – jde také o dceru. Fatální tragédie zasáhla nejenom jeho rodinu, ale i kolegy, se kterými pracoval dlouhých 15 let.

Dlouholetý akrobat Yann Arnaud spadl na pódium, když předváděl číslo na popruzích. Okamžitě byly započaty nouzové procedury a Yann byl transportován do nejbližší nemocnice, kde později podlehl svým zraněním,“ uvedl kanadský Cirque du Soleil ve svém prohlášení.

Sám Yann se moc těšil, až bude moci předvést na popruzích nové číslo, které nacvičil se svým kolegou Pawel Walczewski. „Po tolika práce, nacvičování a inscenování, je vystoupení našeho popruhového dua připraveno pro noční vystoupení. Je čas do toho jít,“ stojí v posledním Yannově tweetu.  

j.p.toman ( 20. března 2018 08:21 )

Při pohledu na jejich akrobacie se divím, že těch mrtvých není víc. Kdo s čím zachází, tím ........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání