Fotografce Jenně Kutcher začaly chodit zprávy na sociální sítě. A nebyly zrovna příjemné. Stálo v nich totiž, že je naprosto nepochopitelné, že tak dokonalý chlap, jako je její manžel Drew, může být s tak tlustou a neatraktivní ženou.

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. ✨ Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. 🙋🏼 This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match (and when I haven’t showered in days.) 🙌🏻 So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) ✨ I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

Příspěvek sdílený JENNA KUTCHER (@jennakutcher),Bře 14, 2018 v 4:17 PDT

Jenna pro Yahoo lifestyle přiznala, že to pořádně otřáslo s jejím sebevědomím a vyrojily se opět hloupé myšlenky, se kterými se prala už v minulosti a které musela ve své hlavě okamžitě zničit.

"Tento muž objal za posledních deset let každou moji křivku a vždy mi připomínal, jak jsem krásná, i když se to úplně neshodovalo s mými pocity. Takže ano, moje stehna jsou velká, mé ruce také a můj pupek není plochý. Ale já jsem si vybrala člověk, který dokáže tohle všechno zvládnout (a je toho ještě mnohem víc)," vzkázala Jenna všem haterům, kteří se rozhodli jí pokazit radost ze svého krásného života.

Naštěstí se Jenna nemusela vyrovnávat jen s nepříjemnými zprávami, které se snažily jí srazit sebevědomí. Mnoho komentujících naopak vyjádřilo podporu, kterou Jenně a jejímu muži poslali. Podle většiny jsou totiž naprosto dokonalým párem.

"Jsem o tolik víc, než mé tělo, on také a vy také! Pokud souhlasíte, olajkujte foktu - pravou lásku nezajímá žádná velikost," napsala Jenna k fotce, na které je s manželem pouze v plavkách a prochází se s ním po pláži.

Fotogalerie
17 fotografií