Herečka vystoupila na slavnostním předávání slovenských cen OTO, v níž se oceňují osobnosti televizní obrazovky. V elegantní blyštivé toaletě přišla na pódium vyhlásit vítěze v kategorii Herec roku a předat mu zlatou sošku.

Ta zřejmě nebyla zrovna lehká jako pírko, což vdova po Radku Brzobohatém (†79) vtipně glosovala. „Mně se daří výborně. Trochu těžké, ale jak víte, já unesu hodně,“ odzbrojila hned na úvod moderátora Mateje Sajfu Cifru (38). V podobném duchu pak pokračovala i dál a dělala si ze sebe legraci.

„Proto jsem byla vybrána, abych předávala tuto kategorii. Jak víte, hlavně za poslední půlrok, zajíčci jsou můj koníček.“ Ostatně po bouřlivém rozchodu s mužem, který byl o 32 let mladší než ona, se Gregorová začala ve společnosti objevovat hned s několika dalšími »zajíčky«.

Moderátor na její slova zareagoval dotazem, zda je on sám také v dané kategorii a měl by tak u ní šanci. „Nechci vás urazit, ale nikdy jste nebyl,“ zbavila ho iluzí a zdůvodnila to následovně: „Já myslím, že jste příliš málo skandalózní, abych byla půl roku v bulváru.“

Cifra jí pak složil poklonu, na kterou mu Hanka pohotově odvětila: „To má být návrh?“ Publikum ji ocenilo potleskem a moderátor se orosil a dodal: „To se mi líbí, vy jste ostrá.“ Pak už herečka vyhlásila vítěze, kterému pogratulovala polibkem na tvář.

Ještě loni v říjnu přitom Slovenka nedokázala mediální pozornost kolem ní ustát a z premiéry muzikálu proto raději utekla. Na čas se pak stáhla do ústraní, ale teď už je vše zřejmě úspěšně za ní.

VIDEO: Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o konci Divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií