Problémy sexuálního rázu má 70 % Čechů

Dle nejnovějšího průzkumu tyto problémy kazí život až 70 % Čechů. Ano, čtete správně, téměř tři čtvrtiny národa mají nějaký sexuální problém. Nejčastěji se jedná o předčasné vyvrcholení. To trápí celou třetinu mužského obyvatelstva naší země. Většinou jsou takové problémy spojené s nezkušeností daného jedince, nebo s dlouhou sexuální abstinencí, která následně v akci vede právě k předčasné ejakulaci. Pokud mezi jednotlivými ejakulačními vybitími vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku pak u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To je fyziologická zákonitost, vysvětluje MUDr. Václav Urbánek, CSc. uznávaný odborník v oblasti sexuologie.

Slabá erekce na druhém místě

Po předčasné ejakulaci české muže často trápí také staré dobré známé problémy s erekcí. S nimi se potkalo už 23 % našich mužů a tento počet rok od roku stoupá. Často se jedná o problém s nedostatečně prokrveným penisem, který se prostě neztopoří či jen částečně.

Ovšem stále více se na scéně objevují také problémy psychického rázu. Po několika částečně neúspěšných pokusech o pohlavní styk nebo dokonce po několika úplných selháních ztopoření se nervozita vynořuje zcela zákonitě a může během dalších týdnů ještě narůstat. Příroda nám přichystala zákon schválnosti: Čím více jsme krásou erotického protějšku fascinováni, čím více se naň citově navážeme, tím mohutněji naše tzv. „nejistota z očekávání“ může naši sexuální funkci (přechodně) ochromit, popisuje MUDr. Václav Urbánek, CSc.

A nejedná se pouze o nervozitu z neuspokojení protějšku, ale také stres z práce, životní styl či nemoc, co může mít neblahý vliv na vaši erekci.

Snížené libido nakonec

Posledním častým, avšak neméně závažným problémem českých mužů, je snížené libido a nechuť k sexu. Zkrátka už sex české muže nebaví. Máme totiž kolem sebe tolik lákadel a zajímavých pokušení, že už nám čas ani energie na sex nezbývá. I když je to těžko k uvěření, stále častěji zasedneme k počítači nebo k televizi, než abychom si užívali jeden druhého.

S nechutí k sexu se potkalo alespoň jednou v životě téměř 15 % Čechů. Přesto, že toto číslo není nijak závratné, správně, dle biologických zákonitostí, by mělo být mnohem nižší. Ovšem moderní doba je plná všemožných pokušení, že už na sex nezbývá čas.

Řešení všech těchto problémů

Řešení všech těchto problémů nacházíme jen v pár možnostech. Ať už je to změna životního stylu, obměna zaměstnání nebo lepší plánování volného času, aby se do něj vešel i sexuální život partnerů, nebo jednoduše tabletky pro podporu libida, stimulaci erekce a prodloužení pohlavního styku. Vyberte si doplňky stravy na přírodní bázi, které obsahují účinné extrakty z tradičních bylin, jako je Maca, Kotvičník zemní nebo kakaovník, důležité aminokyseliny L-arginin, L-lyzin, které jsou volně dostupné na internetu.

Tyto látky přispívají k lepší výdrži, stimulují normální erekci, příznivě ovlivňují sexuální kondici muže, zlepšují prokrvení penisu. Všechny tyto vysoce koncentrované složky a bylinky najdete například v doplňcích stravy Zerex, které zaručeně přispívají k vyšší kvalitě vašeho sexuálního života, ke zvýšení sebevědomí a výkonu v posteli.