Právě Vendula Pizingerová, dříve Svobodová, přivítala na Pražském hradě ve Španělském sále jako první hosty galavečera svého o 16 let mladšího manžela Josefa Pizingera a také svého již desetiletého syna Jakuba. Ten podobu se svým otcem nezapře. Vdova po Karlu Svobodovi zvolila zelené šaty s vysokým rozparkem. 

Semišově zelený overal pro změnu oblékla Monika Babišová. Ta zdárně překonala zdravotní problémy, které ji začátkem roku postihly. Podle některých informací ji trápila slinivka, kvůli které musí dodnes držet přísnou dietu. 

Kromě jejího manžela a premiéra v demisi Andreje Babiše na Hradě nechyběl ani expremiér Jan Fischer s manželkou, tedy rodiče nového ředitele Kapky naděje Jana Fischera ml. 

Milovníci hudby, hosté a fanoušci Karla Svobody se mohou těšit na Svobodovy písně z úst Hany Zagorové, Heleny Vondráčkové, Evy Pilarové, Moniky Absolonové, Mariana Vojtka a mnoha dalších. 

Všichni ti už byli na Pražském hradě s předstihem a připravovali se na galakoncert v zákulisí a maskérně. Jediným hostem, který se z benefičního koncertu musel omluvit, byl Karel Gott. Ten bohužel dal přednost jiné pracovní zakázce, kterou už měl naplánovanou několik měsíců dopředu. 

 

Fotogalerie
23 fotografií