„Za Jirkou jezdím každý den, někdy dokonce i dvakrát denně i s holkama. Jirku jejich přítomnost vždycky potěší a pomáhá,” prozradila pro web Super.cz produkční Olga, která se snaží působit vesele. Přesto je ale jasné, že má plnou hlavu starostí.

Z celého srdce doufá, že stav jejího muže se zlepší natolik, že bude možné ho převézt do domácího léčení. Zatím to ale není možné. „Jeho stav byl opravdu vážný, a tak má před sebou ještě dlouhou cestu,” přiznala Menzelová.

Oscarový režisér je v péči lékařů již od loňského podzimu. Napadl ho totiž zákeřný meningokok, ale on první příznaky ignoroval a řešil jen pomocí léků na bolest. Když ale zkolaboval, musel být převezen do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde podstoupil závažnou operaci mozku. Posléze byl Menzel udržován v umělém spánku a probudil se na Vánoce.

Před nedávnem byl převezen na rehabilitační kliniku na Malvazinkách. Právě tam za ním jeho rodina dojíždí a Olga se snaží manželovi pomáhat a cvičit s ním, jak jen to je možné.

VIDEO: Olga Menzelová promluvila o nemocném manželovi Jiřím! Režisér má stále berle

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzlová promluvila o nemocném manželovi Jiřím! Režisér má stále berle Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií