Petra Kvitová ale nepřichází do seriálu jen tak si zahrát. V seriálu už dnes večer zásadně ovlivní budoucnost Čestmíra Mázla, tedy Petra Rychlého.

„Hraju samu sebe a přijde mi to přirozené. Beru to jako zkušenost, kterou zažívám poprvé v životě,“ prozradila tenistka. „Kupodivu jsem ani nebyla nervózní. Před zápasem bývám nervózní hodně, tady jsem se spíš bála, abych to nekazila lidem okolo než sobě,“ vzpomíná na natáčení. „Jsem ráda, že jsem hrála s Petrem Rychlým, se kterým se znám, poradil mi, když bylo potřeba. Třeba abych tolik nespěchala. Chtěla jsem to všechno říct rychle, abych na něco nezapomněla a měla to za sebou,“ usmívá se při vzpomínce Kvitová.

A aby se Kvitová Rychlému ovděčila, i ona mu dala pár rad na lepší hru. „Takovou příležitost jsem ještě nikdy neměl a myslím, že už nikdy mít nebudu,“ uznává herec, který dostal od Kvitové také jednu cennou radu. „Potěšilo mě, když říkala, že tenis hraju dobře, ale že do toho moc buším. Poradila mi, ať hraju pomaleji a budu přesnější. To je rada, nad kterou budu přemýšlet,“ prozradil Rychlý. Ten mimo jiné dostane i pořádnou nakládačku od svého soka Miroslava Etzlera, právě před zraky Kvitové.

Policie po 17ti měsících dopadla muže, který Petru Kvitovou pořezal na ruce.

VIDEO: Petra Kvitová v Ordinaci v růžové zahradě 2 je svědkem napadení.

Video
Video se připravuje ...

Petra Kvitová v Ordinaci v růžové zahradě 2 je svědkem napadení. archiv TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií